Hírek

You are here:
Milwaukee 2024/25 termékek – katalógus

Tisztelt Látogatóink és Partnereink! Az Er-Parts Hungary Kft. oldalára felkerült az új Milwaukee 2024/25 katalógus, ami tartalmazza a jelenlegi és érkező termékeket. Tekintse meg a katalógust lennt vagy a katalógus menüpontban! A termékekkel kapcsolatban kérje egyedi, kedvezményes árajánlatát tőlünk! Üdvözlettel:Er-Parts Hungary Kft.

Akciós Termékek – Új menüpont!

Kedves Vendégeink és Látogatóink! A mai naptól fogva egy új menüponttal egészült ki az Er-Parts Hungary Kft oldala. Elérhető lett kifejezetten egy az „Akciós Termékek” -re fókuszáló fül, ahol a raktáron lévő utolsó darabokat lehet megvásárolni rendkívül kedvező áron! Folyamatosan frissítjük a listánkat ezért érdemes hetente akár többször meglátogatni oldalunkat. ÜdvözlettelEr-Parts Hungary Kft.

Milwaukee MX Fuel termékek az Er-Parts Hungary Kft.-nél.

Az Er-Parts Hungary Kft. folyamatosan oda figyel a lehető legjobb termékek forgalmazására. Ilyen a Milwaukee MX Fuel termékcsalád, ami kivételes lehetőségeit biztosít a legszélsőségesebb körülmények között. Az MX FUEL nem csak a vezetékes és benzinüzemű gépek teljesítményét biztosítja, de a ZÉRO EMMISSziós munkavégzést is lehetővé teszi. A kipufogógázok és a kibocsátások kiküszöbölése lehetővé teszi a…

new year, christmas, xmas-3974099.jpg
Ünnepi nyitvatartás 2023. – Karácsonyi időszak.

Kedves Látogatóink! Az Er-Parts Hungary Kft. csapata a Karácsonyi időszak közeledtével, szeretné tájékoztatni minden kedves Ügyfelünket és Partnerünket az Ünnepi nyitvatartásunkkal kapcsolatban. Az alábbi időszakban cégünknél leállás van.:2023.12.21-től 2024.01.02-ig cégünk zárva tart! Ezúton is kívánunk minden Ügyfelünknek és Vendégünknek Boldog Békés Karácsonyi Ünnepet és Sikerekben Gazdag Új Évet. Tisztelettel:Er-Parts Hungary Kft.

Er-Parts Hungary Kft. – Irodánk megnyílt!

Tisztelt Ügyfeleink és Látogatóink! Az utóbbi időben is folyamatosan folytak a fejlesztések és a bővítések. Székhelyünk mellett most megnyitottuk új irodánkat.Cím: Győr, Kandó Kálmán utca 17, 9027Első épület, Első emelet 1.-es ajtó.(Az ÁTI DEPO ZRt. területén.)Az irodai látogatáshoz előzetes bejelentkezés szükséges. Üdvözlettel.:Ercsi NóraÜgyvezető