Milwaukee MX Fuel termékek az Er-Parts Hungary Kft.-nél.

You are here:

Az Er-Parts Hungary Kft. folyamatosan oda figyel a lehető legjobb termékek forgalmazására. Ilyen a Milwaukee MX Fuel termékcsalád, ami kivételes lehetőségeit biztosít a legszélsőségesebb körülmények között.

Az MX FUEL nem csak a vezetékes és benzinüzemű gépek teljesítményét biztosítja, de a ZÉRO EMMISSziós munkavégzést is lehetővé teszi. A kipufogógázok és a kibocsátások kiküszöbölése lehetővé teszi a felhasználó számára a keletkező szénlábnyom csökkentését, valamint az egészség és biztonság javítását azáltal, hogy kizárja a robbanómotoros berendezések működésével járó káros kipufogógázokat, a zajt és a rezgést.
Ennek eredményeként ez javítja a termelékenységet, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beltéren, alagutakban és még a bányákban is dolgozzanak, anélkül, hogy a benzin belélegzése fejfájást okozna. Az MX FUEL™ nemcsak a végfelhasználó számára takarít meg időt az üzemanyag-feltöltés és az indítási idő megszüntetésével, hanem segít csökkenteni a benzinfogyasztás és a motor karbantartásának költségeit.

A termékcsaláddal kapcsolatos katalógus megtekinthető: ITT!

Egyedi árajánlatot kérje ITT!

*A katalógusban feltüntetett árak jelzésértéküek. Kérje egyedi árajánlatát most!

Hasonló hírek:

Arhívum:

-Arhív hírek-